ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΑΡΤΙΟΣ-ΜΑΙΟΣ 2022 2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΣΗΣΗ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΕΙΣ
Αρχική / Ενημέρωση / ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΑΡΤΙΟΣ-ΜΑΙΟΣ 2022 2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΣΗΣΗ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΑΡΤΙΟΣ-ΜΑΙΟΣ 2022 2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΣΗΣΗ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

Παρακαλούμε να διαβάσετε και την επισυναπτόμενη παρουσίαση του Γραφείου

Πρακτικής Άσκησης, όπου αναφέρονται όλες οι διαδικασίες και τα έγγραφα που απαιτούνται. Ημερομηνία αποστολής των απαραίτητων εγγράφων: 11/12/2021-11/01/2022 στο praktiki <mailto:praktiki@auth.gr> @auth.gr. Όσοι φοιτητές/τριες επιλεχθούν θα πρέπει να κάνουν online αιτήσεις: από 12/01/2022-17/01/2022 στην ιστοσελίδα www.praktiki.auth.gr.

Σύνδεση (στον ιδρυματικό σας λογαριασμό)--> Προσωπικά Στοιχεία (θα τα συμπληρώσετε)--> Περίοδος Πρακτικής Άσκησης --> επιλογή θέσεων Πρακτικής -->Αίτηση

Σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να αναζητήσετε τους φορείς που σας ενδιαφέρουν (υπάρχουν οδηγίες στην παρουσίαση), δίνοντάς τους το επισυναπτόμενο έγγραφο με τις οδηγίες για την εγγραφή τους στο σύστημα ΑΤΛΑΣ. Οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως θα πρέπει να κάνουν Δημοσίευση θέσης στο σύστημα ΑΤΛΑΣ έως τις 11/01/2022.

Αφού βρείτε τον φορέα που σας ενδιαφέρει και έχετε επικοινωνήσει ώστε να εγγραφούν στο σύστημα ΑΤΛΑΣ θα πρέπει να στείλετε email στο mmlogdani@auth.gr με τα παρακάτω στοιχεία:

1) To ονοματεπώνυμό σας

2) Το όνομα του φορέα

3) Στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου (τηλέφωνο και email).

4) Διεύθυνση του φορέα

5) Αριθμός group στο σύστημα ΑΤΛΑΣ (σε περίπτωση που ο φορέας έχει δημοσιεύσει θέση στο σύστημα ΑΤΛΑΣ).

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία