Κοσμήτορας
Αρχική / Διοίκηση / Κοσμήτορας

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών

Κοσμήτορας

Κοσμήτορας

Κοσμήτορας της Σχολής είναι ο Καθηγητής κ. Γεώργιος Τζέτζης

Χαιρετισμός Κοσμήτορα

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που μαζί με το αντίστοιχο Τμήμα με έδρα την πόλη των Σερρών διεκδικούν να αποκτήσουν έναν ηγετικό ρόλο στην ανώτατη εκπαίδευση και έρευνα και να συμβάλουν θετικά στην πρόοδο του αθλητισμού και την ανάδειξη του σημαντικού ρόλου της άσκησης για την προαγωγή της υγείας για την κοινωνία.

Τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού προετοιμάζουν τους φοιτητές/τριες να κάνουν επιλογές, να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις και να αναπτύσσουν θετικές συμπεριφορές στον αθλητισμό, στην άσκηση, στην αναψυχή και στην κινητική δραστηριότητα ατόμων όλων των ηλικιών και των ικανοτήτων κατά τη διάρκεια της ζωής τους.
Με τη συνεισφορά του καταξιωμένου διδακτικού και ερευνητικού αλλά και διοικητικού προσωπικού διατηρεί υψηλή θέση σε παγκόσμιες πανεπιστημιακές κατατάξεις διαχρονικά.
Οι σύγχρονες εργαστηριακές και αθλητικές εγκαταστάσεις δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα παραγωγικό επιστημονικό και εφαρμοσμένο περιβάλλον που όλα τα μέλη εργάζονται προσηλωμένοι στην επιστήμη που υπηρετούν.
Τα πιστοποιημένα προγράμματα προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών και διδακτορικών σπουδών δέχονται φοιτητές/τριες υψηλού επιπέδου οι οποίοι αποτελούν το μελλοντικό επιστημονικό δυναμικό της χώρας.
Τέλος, υποστηρίζουν δράσεις εξωστρέφειας και κοινωνικής προσφοράς συνεργαζόμενοι με αρκετούς διεθνείς και εθνικούς επιστημονικούς και αθλητικούς φορείς διασυνδέοντας έτσι το Πανεπιστήμιο με τις ανάγκες της κοινωνίας.

Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία στον συναρπαστικό κόσμο της φυσικής αγωγής της άσκησης και του αθλητισμού.

Γιώργος Τζέτζης, Καθηγητής
Κοσμήτορας ΣΕΦΑΑ ΑΠΘ

Περισσότερα για τη σχολή μπορείτε να δείτε εδώ.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

2310 995271

ask@phed.auth.gr