Αρχική / Κατηγορία Νέων / Εκδηλώσεις – Σεμινάρια

Κατηγορία

Εκδηλώσεις – Σεμινάρια

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.) σε συνεργασία με την  Β’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του  Α.Π.Θ.,  διοργανώνει ένα βιωματικό εργαστήρι με θέμα:

Ανορεξία και Βουλιμία στην Εποχή της Εικόνας

Ημεριδα: Το μέλλον της ψυχολογικής έρευνας στην Ελλάδα:

Επιστημονική συνάντηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών και υποψήφιων διδακτόρων

Θα διεξαχθεί στις 1 Δεκεμβρίου 2019, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Σας προσκαλούμε στο 9ο Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης, το οποίο συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης (ΕΕΒΦΑ) και το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ). Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση για τα επίκαιρα επιστημονικά επιτεύγματα στη βιοχημεία και φυσιολογία της άσκησης, τις νέες μεθόδους μέτρησης και αξιολόγησης, καθώς και τις προπονητικές εφαρμογές τους.

Εφόσον οι σπουδαστές επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή "Πρόληψη του Ντόπινγκ στον Αθλητισμό" που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 στο ΚΕΔΕΑ (3ης Σεπτεμβρίου) οι απουσίες από τα μαθήματα θα δικαιολογηθούν.

Ημερίδα Διάχυσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ Social Entrepreneurship, Sport, Recreation and Autonomy, bEyod Disability Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, Αθλητισμός, Αναψυχή,Αυτονομία πέρα από τις Αναπηρίες

Εναρκτήρια Συνάντηση – Ημερίδα Διάχυσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ Social Entrepreneurship, Sport, Recreation and Autonomy, bEyod Disability
Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, Αθλητισμός, Αναψυχή,Αυτονομία πέρα από τις Αναπηρίες

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 9.30 πμ-2μμ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Θεσσαλονίκης.

Το Ελληνικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης στην Υποστήριξη της Ζωής διοργανώνει το Σάββατο 24-11-2018 και ώρες 09:00-14:00 και 14:00-20:00,σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής Αναζωογόνησης και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS). Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο στους φοιτητές όλων των σχολών και τμημάτων, αλλά και σε κάθε μέλος της Πανεπιστημιακής κοινότητας που επιθυμεί να εκπαιδευτεί στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητές/τοί,

Το Εργαστήριο Ανθρωπιστικών Ερευνών και Αθλητικής Ψυχολογίας και ο Τομέας Ανθρωπιστικών Σπουδών και Αναψυχής σας προσκαλούν στην ομιλία του Δρ. Λάμπρου Λαζούρα, Αναπλ. Καθηγητή του Τμήματος Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Εκδηλώσεις – Σεμινάρια

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 54124, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

2310 995271

2310 995282

ask@phed.auth.gr