Αρχική / Κατηγορία Νέων / Εκδηλώσεις – Σεμινάρια

Κατηγορία

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών

Εκδηλώσεις – Σεμινάρια

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ


Αγαπητοί/-ές φοιτητές/-ριες, αγαπητά μέλη του προσωπικού του Τμήματος, Σε ένα μήνα από τώρα (τον Νοέμβριο του 2021) ξεκινούν υπό την επίβλεψή μου δύο διδακτορικές διατριβές με τίτλους:

Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος SEE-I, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και συμμετέχει το ΤΕΦΑΑ, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο στη Σόφια της Βουλγαρίας. Ο Δρ. Μπαρκούκης εκπροσώπησε το ΤΕΦΑΑ και παρουσίασε διαδικτυακά το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος που αφορά τη χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ο Δρ. Μπαρκούκης τόνισε την ανάγκη οι αθλητές και οι προπονητές να γνωρίζουν τους κανονισμούς σχετικά με το ντόπινγκ αλλά και τις συνέπειες της χρήσης των ουσιών.

Στο Βουκουρέστι συναντήθηκαν οι εταίροι του προγράμματος SEE-I, όπου συζήτησαν με αθλητές, προπονητές και παράγοντες του ρουμάνικου ποδόσφαιρου για την ακεραιότητα στο ποδόσφαιρο. Παρουσιάστηκε από τους εταίρους το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος το οποίο περιέχει 4 θεματικές ενότητες: διαφθορά, αθλητική ηθική, χειραγώγηση αγώνων και χρήση ουσιών ντόπινγκ. O συντονιστής του έργου στην Ελλάδα, Δρ. Βασίλειος Μπαρκούκης παρουσίασε το εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με την χρήση ουσιών ντόπινγκ.

Σας διαβιβάζουμε την παρακάτω ηλεκτρονική αλληλογραφία με το συνημμενο της από το δίκτυο Πανεπιστημίων BRAUIC (http://brauic.bucea.edu.cn/english/), στο οποίο το ΑΠΘ είναι μέλος.
Περιέχει πρόσκληση σε φοιτητές προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες για συμμετοχή στο πρόγραμμα Global Campus: Exchange Program for Summer Schools 2021.

Διαδικτυακή Επιστημονική Διημερίδα Χειροσφαίρισης (Webinar) 26 & 27  Απριλίου 2021

Διαδικτυακή Επιστημονική Διημερίδα Χειροσφαίρισης (Webinar) 26 & 27 Απριλίου 2021

με θέμα: Η επιστήμη στη Χειροσφαίριση

Διοργάνωση: Τομέας Αθλημάτων Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. & Τομέας Αθλοπαιδιών Σ.Ε.Φ.Α.Α. Ε.Κ.Π.Α.

Θα παρουσιαστούν Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Διατριβές που αναφέρονται στη Χειροσφαίριση καθώς και επιστημονικά θέματα από επιστήμονες που σχετίζονται με το συγκεκριμένο άθλημα.

Αξιότιμες/-οι,
Η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) του ΑΠΘ σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.) διοργανώνει Ημερίδα με θέμα "Λαϊκός Πολιτισμός και Πανδημία: η επόμενη μέρα", το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, 19:30-21:30, μέσω του zoom.

Με τιμή

Ο Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ του ΑΠΘ

Κοσμάς Ι. Χριστούλας
Καθηγητής

Σας κοινοποιούμε ενημερωτικό υλικό σχετικό με το 24ο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει η Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος

Μετά τιμής

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Εκδηλώσεις – Σεμινάρια

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

2310 995271

ask@phed.auth.gr