Αρχική / Κατηγορία Νέων / Ανακοινώσεις Γραμματείας

Κατηγορία

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Σε συνέχεια της πρόσφατης απόφασης της Συγκλήτου του ΑΠΘ στη Συνεδρίασή της με αριθμό 3024/26-5-2020, σχετικά με τη διεξαγωγή της εξ αποστάσεως εξέτασης για το εαρινό εξάμηνο του 2019-2020, και με βάση τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στις υπολογιστικές υποδομές, σας γνωστοποιούμε ότι έγινε χρονοπρογραμματισμός των εξετάσεων για όλα τα Τμήματα του ΑΠΘ που θα χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία - elearning.auth.gr για τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με την από 26-5-2020 σχετική οδηγία του Υ.ΠΑΙ.Θ., καλούνται οι Αλλοδαποί-Αλλογενείς φοιτητές εκτός Ε.Ε. και οι Αλλοδαποί-Αλλογενείς φοιτητές εντός Ε.Ε., συμπεριλαμβανομένων των Κυπρίων φοιτητών:

Αγαπητοί/-ές φοιτητές/-τριες σας παρακαλούμε να αξιολογήσετε τα μαθήματα που παρακολουθείτε κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο, καθώς και τους αντίστοιχους διδάσκοντες, χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο από τον ιστότοπο του ΤΕΦΑΑ https://qa.auth.gr/student ή εναλλακτικά τον πανεπιστημιακό σας λογαριασμό στην ιστοσελίδα της ΜΟΔΙΠ του ΑΠΘ, πατώντας "Είσοδο" στο qa.auth.gr.

Με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος αρ. 590/11-5-2020 σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα (θεωρητικών και εφαρμογής) θα ολοκληρωθούν με τη μέθοδο εξ΄ αποστάσεως διδασκαλία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την εκδοθείσα εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων
(https://eudoxus.gr/files/Egkiklios_Dianomi_Earinou_2019-20.pdf), οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ολοκληρωθούν την *Κυριακή 26 Απριλίου 2020*. Επισημαίνεται ότι μετά την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας *δεν* θα είναι δυνατό να υποβληθεί καμία νέα δήλωση ή να τροποποιηθεί κάποια ήδη υποβληθείσα.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και ακολουθώντας την Κοινή Υπουργική Απόφαση επιβολής μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του COVID_19 σας ενημερώνουμε ότι η Πρακτική Άσκηση αναστέλλεται προς το παρόν μέχρι νεοτέρας και σας παρακαλούμε να μην προσέρχεστε στους Φορείς Υποδοχής. Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Α.Π.Θ. θα κάνει οποιαδήποτε διαδικασία χρειαστεί έτσι ώστε να μη χαθεί η Πρακτική Άσκησή σας και να πραγματοποιηθεί μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Εάν ένας καθηγητής σας, σας ενημερώσει ότι θα πραγματοποιήσει εξ αποστάσεως διαλέξη, με χρήση της υπηρεσίας Skype for Business (σας απέστειλε δηλαδή σύνδεσμο της μορφής https://meet.lync.com/aristotleuniversity-office365/ΧΧΧ/ΧΧΧ), για να την παρακολουθήσετε:

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Ανακοινώσεις Γραμματείας

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 54124, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

2310 995271

2310 995282

ask@phed.auth.gr