Αρχική / Κατηγορία Νέων / Ανακοινώσεις Γραμματείας

Κατηγορία

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και ακολουθώντας την Κοινή Υπουργική Απόφαση επιβολής μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του COVID_19 σας ενημερώνουμε ότι η Πρακτική Άσκηση αναστέλλεται προς το παρόν μέχρι νεοτέρας και σας παρακαλούμε να μην προσέρχεστε στους Φορείς Υποδοχής. Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Α.Π.Θ. θα κάνει οποιαδήποτε διαδικασία χρειαστεί έτσι ώστε να μη χαθεί η Πρακτική Άσκησή σας και να πραγματοποιηθεί μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Εάν ένας καθηγητής σας, σας ενημερώσει ότι θα πραγματοποιήσει εξ αποστάσεως διαλέξη, με χρήση της υπηρεσίας Skype for Business (σας απέστειλε δηλαδή σύνδεσμο της μορφής https://meet.lync.com/aristotleuniversity-office365/ΧΧΧ/ΧΧΧ), για να την παρακολουθήσετε:

Σε συνέχεια της απόφασης του Πανεπιστημίου για τη δυνατότητα υλοποίησης μαθημάτων με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας των μαθημάτων με τη χρήση ψηφιακών μέσων, σας ενημερώνουμε ότι:

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας σας ενημερώνουμε ότι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπως και όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, αναστέλλει τη λειτουργία του από αύριο, Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, και για 14 ημέρες.

Tην Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 θα γίνει η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συλλόγου Επαγγελματιών Αθλητισμού και Άσκησης (ΠΣΕΑΑ) που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη στη διεύθυνση https://www.impactpe.eu/bbb/webinars/ και καλούνται όλα τα εγγεγραμμένα μέλη να συμμετέχουν για τα παρακάτω θέματα:

Στο 16ο επεισόδιο της ένθετης θεματολογίας της εκπομπής Σπορ στο 3 (Κάθε Κυριακή 11:00-12:30) «Επιστήμη και Άθληση» καλεσμένη ήταν το μέλος Ε.Ε.Π. του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. Αθανασία Ζουρλαδάνη, η οποία ανέπτυξε το θέμα «Άσκηση στην εγκυμοσύνη και τον θηλασμό».

Δείτε το βίντεο

Στο 15ο επεισόδιο της ένθετης θεματολογίας της εκπομπής Σπορ στο 3 (Κάθε Κυριακή 11:00-12:30) «Επιστήμη και Άθληση» καλεσμένη ήταν το εργαστηριακό διδακτικό προσωπικό του ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ. κυρία Ανατολή Πετρίδου, η οποία ανέπτυξε το θέμα «Η άσκηση στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας».

δείτε το βίντεο

Οι δηλώσεις των μαθημάτων Κορμού, Επιλογής και Κατεύθυνσης για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-20 θα γίνονται ηλεκτρονικά στο site : sis.auth.gr από 17 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2020.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Ανακοινώσεις Γραμματείας

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 54124, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

2310 995271

2310 995282

ask@phed.auth.gr