Εργαστήρια
Αρχική / Το τμήμα / Εργαστήρια

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών

Εργαστήρια

Εργαστήρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Τα Εργαστήρια του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης διευθύνονται από καταξιωμένους παγκοσμίως επιστήμονες και στελέχη άρτια καταρτισμένα επιστημονικά, με εξειδίκευση στις αθλητικές επιστήμες. Διαθέτουν πλούσιο, υψηλής ποιότητας και σύγχρονο εξοπλισμό και δεκαετίες εμπειρίας τόσο στην έρευνα, όσο και στην παροχή υπηρεσιών προς τρίτους, αφού στις εγκαταστάσεις τους έχουν αξιολογηθεί χιλιάδες αθλητών και ασκούμενων.

Τα Εργαστήριά μας προσφέρουν έγκυρη και αξιόπιστη αξιολόγηση των παραμέτρων της φυσικής κατάστασης, ψυχολογικής, σωματικής, βιοκινητικής και βιολογικής απόδοσης και υγείας. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι πολύτιμα τόσο για τους προπονητές όσο και τους αθλητές αφού συμβάλλει στην καθοδήγηση της προπόνησης, στη βελτίωση της απόδοσης και στην αποφυγή ανεπιθύμητων καταστάσεων, όπως υπερπροπόνηση, τραυματισμοί κ.ά.
Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και τις εγκαταστάσεις μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις υπηρεσίες εκείνες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες και στις δυνατότητές σας.

Τα Εργαστήρια του Τμήματος ειναι τα εξής:

  • Εργαστήριο Ανθρωπιστικών Ερευνών και Αθλητικής Ψυχολογίας
  • Εργαστήριο Βιοκινητικής
  • Εργαστήριο Αθλητιατρικής
  • Εργαστήριο Αξιολόγησης της Βιολογικής Απόδοσης του Ανθρώπου
  • Εργαστήριο Κινητικής Συμπεριφοράς και Προσαρμοσμένης Φυσικής Δραστηριότητας
  • Εργαστήριο Διοίκησης Αθλητισμού, Τουρισμού και Αναψυχής

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

2310 995271

ask@phed.auth.gr