Ενημέρωση
Αρχική / Ενημέρωση

Ενημέρωση

Στο συννημένο αρχείο περιέχονται τα ονόματα των φοιτητών που επιλέχθηκαν να πραγματοποιήσουν ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ την περίοδο 1 Μαρτίου έως 31 Μαΐου 2020. Η κατάταξη των φοιτητών έγινε με βάση την παρακάτω απόφαση του Τμήματος για την Πρακτική Άσκηση.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Washington DC (Harvard’s Center for Hellenic Studies in Washington DC – CHS DC) σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία – ΔΟΑ (International Olympic Academy – IOA) και με την υποστήριξη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard (Harvard’s Center for Hellenic Studies in Greece – CHS Greece) διοργανώνουν το 9ο Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο «Αθλητισμός, Κοινωνία και Πολ

Σας ενημερώνουμε ότι στην εξεταστική Ιανουαρίου, δικαίωμα εξετάσεων σε μαθήματα εαρινού εξαμήνου έχουν μόνο όσοι φοιτητές βρίσκονται από το 5ο έτος και άνω. Φοιτητές 4ου και μικρότερου έτους δεν έχουν δικαίωμα να εξετασθούν σε μαθήματα εαρινού εξαμήνου.

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο https://eudoxus.gr/files/Deuteri_Paratasi_Dianomis_Xeimerinou_2019.pdf θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση της περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων για τους φοιτητές.

Η επιτροπή απαλλαγών για λόγους υγείας του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. θα συνεδριάσει για την εξεταστική περίοδο του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2020 τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:30 π.μ. στον 3ο όροφο του γυάλινου κτιρίου των Εργαστηρίων στη Θέρμη.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση από ιατρό δημοσίου ή ιδιώτη ιατρό που να αιτιολογεί την αποφυγή καταπόνησης.

Από την Επιτροπή

Όσοι φοιτητές/τριες ενδιαφέρονται να κάνουν ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ πρέπει να κάνουν αίτηση και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο παρακάτω σύνδεσμο μέχρι 17 Ιανουαρίου 2020.
Καταχώρηση στοιχείων φοιτητή https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIsOxTsiMGB2UbTRcB1NbyBbxeBctF...

Παρακαλούνται οι φοιτητές που κατέθεσαν τα δικαιολογητικά τους για εγγραφή στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. με τις κατηγορίες:

  • Μετεγγραφές Ακαδημαϊκού έτους 2019-2020
  • Αιτήσεις θεραπείας - ενστάσεις μετεγγραφών Ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

να προσέλθουν στη γραμματεία του Τ.Ε.Φ.Α.Α. για την οριστικοποίηση της εγγραφής τους, από 7/1/2020 έως και 10/1/2020 καθημερινά 9:00π.μ.-12:00μ με

Σελίδες

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 54124, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

2310 995271

2310 995282

ask@phed.auth.gr