Γραφείο Διασύνδεσης
Αρχική / Πτυχιούχοι / Γραφείο Διασύνδεσης

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών

Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης

Το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ, της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων, προχώρησε στη δημιουργία νέας ιστοσελίδας με ενημερωμένο και συνεχώς επικαιροποιούμενο περιεχόμενο, προσβάσιμο από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Η νέα ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης είναι http://career.auth.gr

Οι φοιτήτριες/ές μας θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν λογαριασμό στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης και να λαμβάνουν μέσω του ενημερωτικού μας newsletter συνεχή πληροφόρηση για θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης, για υποτροφίες, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και διοργανώσεις καθώς και για εργαστήρια συμβουλευτικής και επιχειρηματικότητας που θα τους βοηθήσουν στο σχεδιασμό της μελλοντικής επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Επιπλέον οι απόφοιτοί μας θα έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, ν’ ανεβάσουν στη νέα μας ιστοσελίδα το βιογραφικό τους σημείωμα, στη διάθεση εργοδοτικών φορέων που αναζητούν προσωπικό για εργασία.

_______________________________________________________________

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του ΑΠΘ συγκροτήθηκε το 2010 και λειτούργησε έως το 2015, στο πλαίσιο προγράμματος ΕΣΠΑ. Ως δομή είχε τις εξής δράσεις: Γραφείο Διασύνδεσης, Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, Γραφείο Πρακτικής Άσκησης. Στο πλαίσιο ανάπτυξης της ΔΑΣΤΑ υπήρξε λειτουργική ένταξη του πληροφοριακού συστήματος του Γραφείου Διασύνδεσης, ως υποσύστημα, στο ενιαίο πληροφοριακό σύστημα της δομής.
Σήμερα το Γραφείο Διασύνδεσης ως αυτοτελές τμήμα της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων, συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του αναβαθμίζοντας και ανακτώντας την ταυτότητά του μέσα από τη δική του ιστοσελίδα http://career.auth.gr.

Κοινοποίηση ίδρυσης Συλλόγου Μεταπτυχιακών Αποφοίτων και Φοιτητών Σημειωτικής Α.Π.Θ. "SemioLogos"

Μετά από έγκριση της Πρυτανείας προωθείται μήνυμα του φοιτητικού συλλόγου "SemioLogos"
------------------------------------------------
Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,

Έχουμε την τιμή και την χαρά να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Αποφοίτων και Φοιτητών Σημειωτικής Α.Π.Θ. "SemioLogos".

 νεοϊδρυθείς Σύλλογος είναι γέννημα των αποφοίτων και των φοιτητών/τριών του Δ.Π.Μ.Σ. «Σημειωτική, Πολιτισμός και Επικοινωνία». Σκοπός του Συλλόγου είναι πρωτίστως η προώθηση της επιστήμης της Σημειωτικής στο ευρύ κοινό και, παράλληλα η κάλυψη και οριοθέτηση επαγγελματικών δικαιωμάτων και προοπτικών μας. Ως απόφοιτοι, φοιτητές και επαγγελματίες στον χώρο της Σημειωτικής, του Πολιτισμού και της Επικοινωνίας, επιδιώκουμε την επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεών μας μέσω της συμμετοχής μας σε συνέδρια, ημερίδες, ομιλίες, με την οργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων και άλλων δραστηριοτήτων σε χώρους εντός και εκτός του Πανεπιστημίου.

Έτσι, καλούμε τους/τις απόφοιτους/ες, αλλά και τους φοιτητές και φοιτήτριες του Δ.Π.Μ.Σ. Σημειωτική, Πολιτισμός και Επικοινωνία του Α.Π.Θ. ή όσους και όσες έχουν παρακολουθήσει προγράμματα Σημειωτικής στο εσωτερικό (θερινά σχολεία Σημειωτικής ή άλλα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, όπου διδάσκεται η Σημειωτική) ή στο εξωτερικό και θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά στις εκδηλώσεις - δραστηριότητες του Συλλόγου να επικοινωνήσουν μαζί μας στο e-mail: semiologos.auth@gmail.com.


Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος, Λία Πετρίδου
και το ΔΣ του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Αποφοίτων και Φοιτητών Σημειωτικής Α.Π.Θ.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

2310 995271

ask@phed.auth.gr