Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Φοιτητών και Αποφοίτων ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης
Αρχική / Ενημέρωση / Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Φοιτητών και Αποφοίτων ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Φοιτητών και Αποφοίτων ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Φοιτητών και Αποφοίτων ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης
Η αρχική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο άγαλμα του Βενιζέλου (10:00) την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018. Με τελική κατεύθυνση το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.
Η προσπάθεια είναι αποκλειστικά μιας εθελοντικής ομάδας ενεργών φοιτητών και αποφοίτων του ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης χωρίς την ανάμειξη καμίας πολιτικής παράταξης!
Ως απόφαση της άτυπης-εθελοντικης επιτροπής εκπροσώπησης των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων με αφορμή το νέο νομοσχέδιο που τίθεται σε διαβούλευση με τίτλο
<< Επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού – Προπονητές και εκπαιδευτές – Ιδιωτικά γυμναστήρια και ιδιωτικές σχολές εκμάθησης αθλημάτων και άλλες διατάξεις>> δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης!
Οι παριστάμενοι καλούνται να φορούν αθλητική φόρμα και να έχουν σφυρίχτρες ως "σύμβολο" των γενικότερων κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια όλων των εμπλεκομένων φοιτητών και αποφοίτων του ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης.
Ευπρόσδεκτος είναι και οποιοσδήποτε άλλος εργασιακός κλάδος που θέλει να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια!

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία