Πρόγραμμα εξεταστικής μαθημάτων εξ' αποστάσεως εβδομάδας 5 έως 9 Φεβρουαρίου 2024
Αρχική / Ενημέρωση / Πρόγραμμα εξεταστικής μαθημάτων εξ' αποστάσεως εβδομάδας 5 έως 9 Φεβρουαρίου 2024

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

Πρόγραμμα εξεταστικής μαθημάτων εξ' αποστάσεως εβδομάδας 5 έως 9 Φεβρουαρίου 2024

Αγαπητές/οί φοιτήτριες και φοιτητές

Σύμφωνα με την απόφαση Συγκλήτου που αφορά στις εξ αποστάσεως εξετάσεις μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου, καλείστε να εισέλθετε στο περιβάλλον ηλεκτρονικής γραμματείας https://students.auth.gr και να επιλέξετε Εξυπηρέτηση> Συμμετοχή στην επόμενη εξεταστική περίοδο (https://students.auth.gr/#/requests/ExamPeriodParticipateActions/apply) για να υποβάλετε τη δήλωση πρόθεσης συμμετοχής σας. Τα μαθήματα που εμφανίζονται στη δήλωση για τις εξετάσεις είναι αυτά που επιλέξατε στη δήλωση μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου 2023-2024.

Σε περίπτωση που από τη λίστα των μαθημάτων λείπει κάποιο μάθημα ενώ υπάρχει στη δήλωση μαθημάτων σου για το χειμερινό εξάμηνο, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία, πριν υποβάλετε δήλωση πρόθεσης συμμετοχής στις εξετάσεις.

Σημαντική διευκρίνιση: Η δήλωση συμμετοχής στις εξ αποστάσεως εξετάσεις μπορεί να υποβληθεί μόνο μία φορά και δεν μπορεί να τροποποιηθεί.

Για ζητήματα που αφορούν τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος θα πρέπει να απευθύνεσαι στον αντίστοιχο διδάσκοντα.

Για τεχνικά προβλήματα της εφαρμογής ηλεκτρονικής γραμματείας https://students.auth.gr μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΚΗΔ στη διεύθυνση support@auth.gr." 


Θα υπάρξει ανακοίνωση για τις εξετάσεις των πρακτικών μαθημάτων, που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στην Θέρμη καθώς και για τα υπόλοιπα θεωρητικά μαθήματα, τις επόμενες ημέρες, για τη διεξαγωγή εξετάσεων την εβδομάδα 12 έως 16 Φεβρουαρίου 2024.

Όλοι οι φοιτητές οφείλουν να έχουν πρόσβαση στο e-learning των μαθημάτων που έχουν δηλώσει και εκεί θα αναρτώνται οι απαραίτητες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία