ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ για Προπτυχιακούς/-ές φοιτητές/-τριες ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (ΕΚΟ)
Αρχική / Ενημέρωση / ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ για Προπτυχιακούς/-ές φοιτητές/-τριες ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (ΕΚΟ)

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ για Προπτυχιακούς/-ές φοιτητές/-τριες ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (ΕΚΟ)

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Κοινωνική μέριμνα φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, με επιστημονικά υπεύθυνο τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας καθηγητή. Κωβαίο Δημήτριο, προκηρύσσει την χορήγηση 70 Υποτροφιών σε προπτυχιακούς/-ές φοιτητές/-τριες των Σχολών και των Τμημάτων του ΑΠΘ για το έτος 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καταθέτουν την αντίστοιχη αίτηση υποψηφιότητας (Συνημμένα 1 και 2) και τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αναγράφονται στην αίτηση) στις Γραμματείες των Σχολών και των Τμημάτων τους έως και τις 20 Δεκεμβρίου 2019.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  • Οι υπότροφοι υποχρεούνται να συμμετέχουν με φυσική παρουσία σε εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται σε χώρους εκπαίδευσης, καλύπτοντας ειδικές ανάγκες της Σχολής ή του Τμήματος φοίτησής τους, καθώς και σε μονάδες εκπαίδευσης ή έρευνας (π.χ. Εργαστήρια, κλινικές και βιβλιοθήκες), αλλά όχι σε πρόσωπα.
  • Συνολικά, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τα χρονικά διαστήματα Φεβρουάριο – Ιούνιο 2020 και Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο 2020, με είκοσι τέσσερις (24) ώρες παρουσίας μηνιαίως.
  • Η υποτροφία ανέρχεται στο ποσό των 1080 ευρώ.Το ποσό της υποτροφίας καταβάλλεται δύο φορές το χρόνο (τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο) στον/στη δικαιούχο, μετά από την υποβολή των μηνιαίων γραπτών βεβαιώσεων (σχετικό έντυπο χορηγείται από το Τμήμα Σπουδών).

Προϋποθέσεις – Κριτήρια Επιλογής

Προϋπόθεση για την κατάθεση υποψηφιότητας είναι:

Οι υποψήφιοι/-ες να φοιτούν στο Ε΄ εξάμηνο σπουδών (Σχολές/Τμήματα 4ετούς φοίτησης), στο Ε΄ ή Ζ΄ εξάμηνο σπουδών (Σχολές/Τμήματα 5ετούς φοίτησης) και στο Ε΄, Ζ΄ ή Θ΄ εξάμηνο σπουδών (Σχολές 6ετούς φοίτησης) και να έχουν εξεταστεί επιτυχώς στα δύο τρίτα (2/3) των μαθημάτων της Σχολής/Τμήματός τους.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία