ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Για την πλήρωση μιας (1) θέσης Ε.ΔΙ.Π. στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Αρχική / Ενημέρωση / ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Για την πλήρωση μιας (1) θέσης Ε.ΔΙ.Π. στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Για την πλήρωση μιας (1) θέσης Ε.ΔΙ.Π. στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Το παρακάτω Τμήμα του Πανεπιστημίου μας αποφάσισε την προκήρυξη της εξής θέσης Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.):
 
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (τηλ. Γραμματείας 2310995276, -1602, -2494, -2491 e-mail: info@phed.auth.gr)
- Μίας (1) θέσης Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.), ΠΕ κατηγορίας, με Εισαγωγική Bαθμίδα Δ, με γνωστικό αντικείμενο «Εργαστηριακές Εφαρμογές στις Ανθρωπιστικές Έρευνες και την Αθλητική Ψυχολογία» του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
 
Η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1715/3-7-2023 τ. Γ΄ και η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 22 Σεπτεμβρίου 2023.
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία του παραπάνω Τμήματος. Πληροφορίες στα αντίστοιχα τηλέφωνα και e-mail.
 
 
Θεσσαλονίκη,
Ο Πρύτανης
Καθηγητής Δημήτριος Στ. Κωβαίος

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία