ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019
Αρχική / Ενημέρωση / ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Εγγραφές εισαγωμένων ειδικής κατηγορίας αλλοδαπών-αλλογενών λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων εντός και εκτός ΕΕ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι οι εγγραφές των επιτυχόντων στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τις κατηγορίες των:

• Αλλοδαπών – Αλλογενών, αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων χωρών εκτός Ε.Ε. και

• Αλλοδαπών-Αλλογενών, αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών μελών της Ε.Ε., (συμπεριλαμβανομένων των επιτυχόντων αποφοίτων Λυκείων της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι οποίοι είχαν συμμετοχή στις παγκύπριες εξετάσεις και κατέχουν βεβαίωση πρόσβασης του τρέχοντος έτους -2018)

θα γίνουν από 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και 1 Οκτωβρίου 2018 (Φ.1512/150436/Α5/12.9.2018) ηλεκτρονικά και κατόπιν κατάθεση δικαιολογητικών στη Θυρίδα του τμήματος 9:00π.μ.-12:00μ.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά αναγράφονται αναλυτικά στην αίτηση εγγραφής της ανωτέρω ειδικής κατηγορίας, στην πλατφόρμα http://register.auth.gr η οποία θα ανοίξει τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 9 π.μ.

Η αίτηση/υπεύθυνη δήλωση θα υποβάλλεται εκτυπωμένη κατά την προσέλευση στη Γραμματεία, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από τους/τις ίδιους/-ες ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς/-ές πρόσωπο, στην προβλεπόμενη προθεσμία (έως και 1η Οκτωβρίου 2018).

Δείτε την ανακοίνωση του Τμήματος Σπουδών με περισσότερες λεπτομέρειες και τα δικαιολογητικά.

Διευκρινίζουμε ότι:

  1. H ηλεκτρονική καταχώρηση στοιχείων στο περιβάλλον register.auth.gr είναι υποχρεωτική ΜΟΝΟ για τους επιτυχόντες του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019. 
  2. Φοιτητής που έχει ολοκληρώσει την καταχώρηση στοιχείων του στο σύστημα register.auth.gr εμφανίζεται στο σύστημα ηλεκτρονικής γραμματείας σε κατάσταση προεγγραφής. Η οριστικοποίηση της προεγγραφής γίνεται με βάση τα προβλεπόμενα στην εγκύκλιο του Υπουργείου.
  3. Εισαχθέντες του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 ΔΕΝ θα καταχωρήσουν στοιχεία στο σύστημα register.auth.gr και θα προσέλθουν απευθείας στις Γραμματείες για εγγραφή. Για την καταχώρηση των απαραίτητων στοιχείων των εγγραφέντων παρακαλούμε να συμβουλευθείτε την ιστοσελίδα http://it.auth.gr/el/regstudent.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία