ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26-11 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27-11 ΣΤΟ CAMPUS ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ
Αρχική / Ενημέρωση / ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26-11 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27-11 ΣΤΟ CAMPUS ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26-11 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27-11 ΣΤΟ CAMPUS ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 δεν θα πραγματοποιηθούν τα θεωρητικά μαθήματα που πραγματοποιούνται στη Θέρμη, λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος σε όλο το campus της Θέρμης.

Τα πρακτικά μαθήματα εφαρμογής που διεξάγονται στη Θέρμη, θα πραγματοποιηθούν κανονικά όπως και όλα τα μαθήματα που διεξάγονται εκτός Θέρμης.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η Γραμματεία, η βιβλιοθήκη  και η λέσχη δεν θα μπορούν να εξυπηρετούν τους φοιτητές και το κοινό τις ημέρες Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018.

Η διακοπή ρεύματος πραγματοποιείται για να εκτελεστούν απολύτως αναγκαίες εργασίες των Υποσταθμών Μέσης Τάσης στα πλαίσια του διαγωνισμού «Τακτική συντήρηση, έλεγχος-περιοδική επιθεώρηση και επισκευή υποσταθμών μέσης τάσης, ηλεκτροπαραγωγών ζευγών και γενικών πινάκων χαμηλής τάσης των κτιρίων του ΑΠΘ» από το Τμήμα Λειτουργίας Εγκαταστάσεων.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία