Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2021-2022
Αρχική / Ενημέρωση / Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2021-2022

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2021-2022

Οι δηλώσεις των μαθημάτων Κορμού, Επιλογής και Κατεύθυνσης για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 θα γίνονται ηλεκτρονικά στο site : sis.auth.gr από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 έως την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022.
Υποχρεωτικά δηλώνετε τα μαθήματα:

  • Κορμού
  • Κατεύθυνσης και
  • Επιλογής.

Αναλυτική διαδικασία ανά έτος:

Οι φοιτητές/τριες του Α΄ έτους : δηλώνουν τα μαθήματα Κορμού του 1ου εξαμήνου στο site : sis.auth.gr , μόνο εφόσον έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους.
Υποχρεωτικά δείτε τον οδηγό σπουδών.

Οι φοιτητές/τριες του Β΄ έτους δηλώνουν τα μαθήματα Κορμού του 3ου εξαμήνου στο site : sis.auth.gr.
Επίσης δηλώνουν όλα τα οφειλόμενα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου του προηγούμενου έτους (Α΄ εξαμήνου), ακόμα και αν αναμένουν βαθμολογία από τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου.
Υποχρεωτικά δείτε τον οδηγό σπουδών.

Οι φοιτητές/τριες του Γ΄ έτους δηλώνουν τα μαθήματα Κορμού του 5ου εξαμήνου και 3 μαθήματα Επιλογής Κατεύθυνσης στο site : sis.auth.gr.
Συμβουλευτείτε το αρχείο «ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ» πριν τη δήλωση των μαθημάτων Επιλογής Κατεύθυνσης.
Επίσης δηλώνουν όλα τα οφειλόμενα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου των προηγούμενων ετών (Α΄ και Γ΄ εξαμήνου) , ακόμα και αν αναμένουν βαθμολογία από τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου.
Σας υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου να παρακολουθήσει ένας/μια φοιτητής/τρια μία ειδικότητα στο τέταρτο έτος θα πρέπει να έχει περάσει το 50% των θεωρητικών μαθημάτων κορμού, μαθήματα από την σωστή κατεύθυνση και τα προαπαιτούμενα μαθήματα που ορίζει η Ειδικότητα που θα επιλέξουν στο τέταρτο έτος.
Υποχρεωτικά δείτε τον οδηγό σπουδών.

Οι φοιτητές/τριες του Δ΄ έτους δηλώνουν τα μαθήματα κορμού 7ου εξαμήνου και:
α) 3 μαθήματα ελεύθερης επιλογής (1 θεωρητικό και 2 πρακτικά) ή
β) Διπλωματική – Πτυχιακή εργασία (αντί των 3 μαθημάτων επιλογής) στο site : sis.auth.gr.
Η πρακτική άσκηση θα δηλωθεί αργότερα με ανακοίνωση και θα διεξαχθεί το εαρινό εξάμηνο. Είναι υποχρεωτικό να δηλώσετε μία από τις επιλογές α ή β καθώς εάν δεν είστε στους επιλεχθέντες της πρακτικής άσκησης, δεν θα μπορείτε μετέπειτα να δηλώσετε κάποια από τις παραπάνω επιλογές, ούτε να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας το εαρινό εξάμηνο.
Επίσης δηλώνουν όλα τα οφειλόμενα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου των προηγούμενων ετών (Α΄ και Γ΄ και Ε΄ εξαμήνου) , ακόμα και αν αναμένουν βαθμολογία από τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου.
Την Ειδικότητα την δηλώσατε με αποστολή e-mail στο ask@phed.auth.gr (όχι στο sis.auth.gr). Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο προαπαιτούμενος αριθμός φοιτητών για τη διεξαγωγή μίας Ειδικότητας οι φοιτητές θα ενημερωθούν από τη Γραμματεία για αλλαγή της επιλογής τους.
Υποχρεωτικά δείτε τον οδηγό σπουδών.

Οι επί πτυχίω φοιτητές/τριες δηλώνουν όλα τα οφειλόμενα μαθήματα των προηγούμενων ετών Εαρινού και Χειμερινού εξαμήνου στο site : sis.auth.gr, ακόμα και αν αναμένουν βαθμολογία από τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου.
Υποχρεωτικά δείτε τον οδηγό σπουδών.

Από τη Γραμματεία του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία