Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2023-2024
Αρχική / Ενημέρωση / Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2023-2024

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2023-2024

Οι δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στο site: sis.auth.gr από το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2024 έως το Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024.

Οι δηλώσεις περιλαμβάνουν όλα τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα κορμού, επιλογής, κατεύθυνσης και ειδικότητες, σύμφωνα με το εξάμηνο και το πρόγραμμα σπουδών που ανήκετε.
Πρέπει να δηλωθούν, όλα τα μαθήματα για την εξεταστική του Ιουνίου (όσον αφορά τους επι πτυχίο φοιτητές :  συμπεριλαμβάνοντας και μαθήματα των οποίων η βαθμολογία εκκρεμεί από την εξεταστική του Φεβρουαρίου).

Στη δήλωση που θα κάνετε για τα πρακτικά μαθήματα κορμού θα πρέπει να επιλέξετε υποχρεωτικά το τμήμα που ανήκετε.
Οι μεταφορείς και οι επί πτυχίω φοιτητές θα επιλέξουν σε αυτά τα μαθήματα υποχρεωτικά τα τμήματα 11 και 12, το τμήμα 11 θα το δηλώσουν όσοι φοιτητές χρωστούν παρακολούθηση του μαθήματος (στη συνέχεια θα επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους των μαθημάτων για να τους κατατάξουν στα τμήματα 1-10) και το  τμήμα 12 θα το δηλώσουν όσοι φοιτητές χρωστούν μόνο εξέταση.

Μετά την τελική υποβολή της δήλωσης, σας έρχεται email επιβεβαίωσης στο πανεπιστημιακό σας email με τα μαθήματα που καταχωρήθηκαν.

Μετά τη λήξη των δηλώσεων θα ακολουθήσει έλεγχος. Όποιος/-ια φοιτητής/-τρια δηλώσει άλλο τμήμα από αυτό που ανήκει θα διαγραφεί η δήλωση του μαθήματος και δεν θα υπάρξει περιθώριο διόρθωσης της δήλωσης.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσετε με τη δήλωσή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του Τμήματος στο email : ask@phed.auth.gr εντός της προθεσμίας.

Με απόφαση της συνέλευσης, δεν θα επιτραπεί η εκπρόθεσμη δήλωση μαθημάτων ανεξαρτήτως λόγου.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία