Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2019
Αρχική / Ενημέρωση / Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2019

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2019

Οι δηλώσεις των μαθημάτων Κορμού, Επιλογής και Κατεύθυνσης για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-20 θα γίνονται ηλεκτρονικά στο site : sis.auth.gr από 17 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2020.

Όποιος φοιτητής δε δηλώσει σε αυτές τις ημερομηνίες χάνει το δικαίωμα των εξετάσεων στις εξεταστικές Ιουνίου και Σεπτεμβρίου. Κανένας φοιτητής δεν μπορεί να δηλωθεί μετέπειτα από τους Καθηγητές ή την Γραμματεία. Εάν υπάρχει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της δήλωσης, οι φοιτητές είναι υποχρεωμένοι να απευθυνθούν στην Γραμματεία μέσα σε αυτές τις ημερομηνίες. Προτείνετε η εκτύπωση της δήλωσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

  • Οι φοιτητές/τριες του Α΄ έτους δηλώνουν τα μαθήματα κορμού του Β΄ εξαμήνου.
  • Οι φοιτητές/τριες του Β΄ έτους δηλώνουν τα μαθήματα κορμού του Δ΄ εξαμήνου και ακόμη 2 μαθήματα Ελεύθερης Επιλογής (1 μάθημα Εφαρμογής Ελεύθερης Επιλογής και 1 μάθημα Θεωρητικό Ελεύθερης Επιλογής). Συμβουλευτείτε το αρχείο «ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ» πριν τη δήλωση των μαθημάτων ελεύθερης επιλογής.
    Επίσης δηλώνουν όλα τα οφειλόμενα μαθήματα εαρινού εξαμήνου του προηγούμενου έτους.
  • Οι φοιτητές/τριες του Γ΄ έτους δηλώνουν τα μαθήματα κορμού του ΣΤ΄ εξαμήνου και 3 μαθήματα Κατεύθυνσης. Συμβουλευτείτε το αρχείο «ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ» πριν τη δήλωση των μαθημάτων Επιλογής Κατεύθυνσης.
    Επίσης δηλώνουν όλα τα οφειλόμενα μαθήματα εαρινού εξαμήνου των προηγούμενων ετών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου να παρακολουθήσει ένας φοιτητής μία ειδικότητα στο τέταρτο έτος θα πρέπει να έχει περάσει το 50% των θεωρητικών μαθημάτων κορμού και τα προαπαιτούμενα μαθήματα που ορίζει η Ειδικότητα που θα επιλέξουν στο τέταρτο έτος.

  • Οι φοιτητές/τριες του Δ΄ έτους δηλώνουν τα μαθήματα κορμού Η΄ εξαμήνου και την Ειδικότητα.
    Επίσης δηλώνουν όλα τα οφειλόμενα μαθήματα εαρινού εξαμήνου των προηγούμενων ετών.
  • Οι επί πτυχίω φοιτητές/τριες δηλώνουν όλα τα οφειλόμενα μαθήματα εαρινού και χειμερινού εξαμήνου.

Από τη Γραμματεία

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία