ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-2023
Αρχική / Ενημέρωση / ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-2023

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-2023

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-23, που αφορούν την εξεταστική του Ιουνίου 2023, θα πραγματοποιηθούν: από την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου έως τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, μέσω της σελίδας https//students.auth.gr.

Όποιος φοιτητής δε δηλώσει μαθήματα σε αυτές τις ημερομηνίες χάνει το δικαίωμα να δώσει εξετάσεις στις εξεταστικές Ιουνίου και Σεπτεμβρίου. Εάν υπάρχει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της δήλωσης, οι φοιτητές είναι υποχρεωμένοι να απευθυνθούν στην Γραμματεία μέσα σε αυτές τις ημερομηνίες. Μετά το πέρας της περιόδου δηλώσεων δεν θα πραγματοποιηθεί καμία δήλωση από τη Γραμματεία.
Προτείνεται η εκτύπωση της δήλωσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

Πριν κάνετε τη δήλωση μαθημάτων συμβουλευτείτε το πρόγραμμα μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου και τον οδηγό σπουδών σας, από το site του Τμήματος www.phed.auth.gr Σπουδές->Οδηγοί Σπουδών καθώς και το αρχείο «ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ». Πρέπει να δηλωθούν όλα τα μαθήματα του εξαμήνου φοίτησης και όλα τα οφειλόμενα του εαρινού εξαμήνου.

Τα μαθήματα που δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα μαθημάτων δεν θα πραγματοποιηθούν το εαρινό εξάμηνο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου να παρακολουθήσει ένας/μια φοιτητής/τρια μία ειδικότητα στο τέταρτο έτος θα πρέπει να έχει περάσει το 50% των θεωρητικών μαθημάτων κορμού και τα προαπαιτούμενα μαθήματα που ορίζει η

Ειδικότητα που θα επιλέξουν στο τέταρτο έτος.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία