ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ 11 ΜΑΪΟΥ 2022
Αρχική / Ενημέρωση / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ 11 ΜΑΪΟΥ 2022

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ 11 ΜΑΪΟΥ 2022

Η ορκωμοσία για τους τελειόφοιτους της περιόδου Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, ώρα 10:00 δια ζώσης, στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.

Οι αιτήσεις ορκωμοσίας θα γίνουν αποκλειστικά μέσω του students.auth.gr έως 29 Απριλίου.
Επισυνάπτεται στο τέλος ο οδηγός για την αίτηση ορκωμοσίας.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία θα επισυνάψετε στην αίτηση ορκωμοσίας:

  1. Βεβαίωση βιβλιοθήκης μη οφειλής βιβλίων (το λαμβάνεται κατόπιν αιτήσεως στο email της βιβλιοθήκης : library@phed.auth.gr)
  2. Υπεύθυνη δήλωση, υποχρεωτικά μέσω του gov.gr με το παρακάτω κείμενο:

Α) Συμφωνώ με τα μαθήματα και τις βαθμολογίες που εμφανίζονται στον έλεγχο

Β) Η είσοδος μου στον χώρο που διεξάγεται η τελετή αποφοίτησης θα πραγματοποιηθεί κατόπιν επίδειξης…………. (συμπληρώνετε μόνο την μία από τις 3 παρακάτω επιλογές) :

  • πιστοποιητικού εμβολιασμού ή
  • πιστοποιητικού νόσησης ή
  • βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου, που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής,

και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας (με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας)

Γ) Θέλω να υπολογισθεί στο βαθμό πτυχίου μου…………. (συμπληρώνετε μόνο την μία από τις 3 παρακάτω επιλογές) :

  • τα τρία μαθήματα επιλογής ή
  • Διπλωματική εργασία ή
  • Πρακτική άσκηση

Δ) Δε διέμενα στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ

Εάν μένατε στις φοιτητικές εστίες: κάνετε το βήμα 3)

 3.Πιστοποιητικό διαγραφής από τις φοιτητικές εστίες. 

Όσοι διαμένατε στις φοιτητικές εστίες, επειδή στο σύστημα έχει μόνο 2 κενά για την επισύναψη αρχείων, μαζί με την υπεύθυνη δήλωση θα επισυνάψετε και το έγγραφο διαγραφής από τις φοιτητικές εστίες σε 1 ενιαίο αρχείο pdf.

Η ακαδημαϊκή σας ταυτότητα θα ακυρωθεί αυτόματα την ημέρα της ορκωμοσίας.

Την ημέρα της ορκωμοσίας θα σας χορηγηθούν δωρεάν ηλεκτρονικά μέσω του students.auth.gr τα παρακάτω:

  • Αντίγραφο πτυχίου
  • Αναλυτική βαθμολογία
  • Πιστοποιητικό ειδικότητας

Οι φοιτητές που θα ορκιστούν, θα πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκονται στις 9.00 πμ στην αίθουσα τελετών ώστε να υπογράψουν τα πρωτόκολλα ορκωμοσίας και να ενημερωθούν για τη διαδικασία της τελετής.

Η τελετή θα διεξαχθεί σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ΦΕΚ 4406/24-09-21 σχετικά με τη λειτουργία των ΑΕΙ και την αποφυγή διάδοσης της COVID-19.

Η ορκωμοσία θα τελεσθεί με έλεγχο εισόδου σε όλους τους φοιτητές και παρευρισκόμενους, από ελεγκτές των υγειονομικών πιστοποιητικών. Για την είσοδο στην αίθουσα τελετών θα απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό μοριακού τέστ (PCR) ή rapid test ή πιστοποιητικό νόσησης.

Η είσοδος στον χώρο που διεξάγεται η τελετή αποφοίτησης θα πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου, που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας (υποχρεωτική η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας).

Ποιοι μπορούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης την Ορκωμοσία

Συνοδοί για κάθε τελειόφοιτο επιτρέπονται να είναι μόνο οι σύζυγοι, γονείς , τα αδέλφια και οι παππούδες- γιαγιάδες, αποκλειστικά και κανένας άλλος. Ο κάθε τελειόφοιτος είναι υποχρεωτικό να στείλει email στο ask@phed.auth.gr τα στοιχεία των συνοδών του συμπληρώνοντας το παρακάτω κείμενο:

πίνακας

Αν δεν στείλετε την λίστα με τα συγγενικά σας πρόσωπα μέχρι 29 Απριλίου 2022 δεν θα μπορέσουν να εισέρθουν στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.

Όλοι οι συμμετέχοντες στη τελετή ορκωμοσίας θα πρέπει να εισέρχονται και εξέρχονται στον χώρο της Αίθουσας Τελετών από την κεντρική είσοδο της Εγνατίας Οδού.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους παρευρισκόμενους, σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της τελετής. Επίσης, η φωτογράφιση χωρίς μάσκα θα πρέπει να πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία