Τομείς

Τομέας Ανθρωπιστικών Σπουδών και Αναψυχής

Διευθυντής: Αλεξανδρής Κωνσταντίνος, Καθηγητής   Tηλ. 2310 991818

Ο Τομέας εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες στα γνωστικά αντικείμενα της Ιστορίας της Φυσικής Αγωγής, της Φιλοσοφίας της Φυσικής Αγωγής, της Αθλητικής Ψυχολογίας, της Αθλητικής Παιδαγωγικής, της Κοινωνιολογίας του Αθλητισμού, της Μεθοδολογίας της Έρευνας, της Στατιστικής, των Ξένων Γλωσσών, της Κινητικής Μάθησης, των Υπαίθριων Αθλητικών Δραστηριοτήτων, των Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κλειστού Χώρου, των Κατασκηνωτικών, της Αεροβικής Γυμναστικής, των Μοντέλων Ανατροφοδότησης, της Κινητικής Συμπεριφοράς, του Κινητικού Ελέγχου σύνθετων αθλητικών κινήσεων και της Οργάνωσης και Διοίκησης του Αθλητισμού και της Φυσικής Αγωγής

Η γραμματεία του Τομέα βρίσκεται στη Θέρμη (κ. Αρδαμερινός Νικόλαος, τηλ. 2310 992171).

Τομέας Αθλημάτων

Διευθυντής: Γαλαζούλας Χρήστος, Αναπληρωτής Καθηγητής   Tηλ. 2310 992481

Ο Τομέας στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη και εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες στα γνωστικά αντικείμενα της προπονητικής, της βιοκινητικής και της απόδοσης όλων των αθλημάτων.

Χρέη γραμματέα του Τομέα εκτελεί ο κ. Ασβεστάς Χρήστος, τηλ. 2310 992494.

Τομέας Ανθρώπινης Απόδοσης

Διευθυντής: Μαυρομμάτης Γεώργιος, Καθηγητής                              Tηλ. 2310 992248

Ο Τομέας εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες στα γνωστικά αντικείμενα της Εργοφυσιολογίας, της Φυσιολογίας, της Ειδικής Αγωγής, της Ειδικής Φυσικής Αγωγής, των Αθλητικών Κακώσεων, της Φυσικοθεραπείας, της Εργονομίας, της Εργομετρίας, της Αθλητιατρικής, της Ανατομικής, της Βιοχημείας της άσκησης, της Υγιεινής και της Διατροφής Αθλουμένων.

Η γραμματεία του Τομέα βρίσκεται στο γυάλινο κτήριο στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ της Θέρμης, στο 2ο όροφο (τηλ. και ΦΑΞ 2310 992232). Γραμματέας του Τομέα είναι η κ. Ευαγγελία Μπαλακανάκη, που εκτελεί και χρέη γραμματέα στο εργαστήριο Εργοφυσιολογίας-Εργομετρίας. Το email του τομέα είναι liab@phed.auth.gr.