8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

19–21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2018

CAPSIS HOTEL THESSALONIKI

 

Σας προσκαλούμε στο 8ο Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης, το οποίο συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης (ΕΕΒΦΑ) και το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ), υπό την αιγίδα της της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του ΑΠΘ. Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση για τα επίκαιρα επιστημονικά επιτεύγματα στη βιοχημεία και φυσιολογία της άσκησης, τις νέες μεθόδους μέτρησης και αξιολόγησης, καθώς και τις προπονητικές εφαρμογές τους.

 

Το Συνέδριο περιλαμβάνει κεντρικές ομιλίες και στρογγυλές τράπεζες από διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού, συνεδρίες με προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις, καθώς και φροντιστήρια με πρακτική εξάσκηση. Οι θεματικές ενότητές του είναι:

 

  • Βιοχημεία και μοριακή βιολογία της άσκησης
  • Φυσιολογία της άσκησης
  • Προπονητικές εφαρμογές στον αθλητισμό
  • Κλινική εργοφυσιολογία: άσκηση και υγεία

 

Κεντρικός ομιλητής του Συνεδρίου θα είναι ο καθηγητής Martin Gibala από το McMaster University του Καναδά, παγκοσμίως γνωστός για την έρευνά του στη διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης (ΗΙΙΤ).

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο, το πρόγραμμά του, τα φροντιστήρια που θα προηγηθούν (στις 18-10-2018) και τον τρόπο εγγραφής θα βρείτε στον ιστοχώρο της ΕΕΒΦΑ, www.eevfa.gr.

 

Υπάρχει η δυνατότητα ομαδικής εγγραφής με έκπτωση 25% κι ελάχιστο όριο τα 10 άτομα. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μου στο 2310992238 ή στο mougios@auth.gr.

 

Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στο Συνέδριό μας!

 

Με εκτίμηση,

Βασίλης Μούγιος

Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης

Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής

 

 

Ημερομηνία: 
Παρ, 10/12/2018