Γραφείο Διασύνδεσης
Αρχική / Φοιτητικά / Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης

Το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ, της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων, προχώρησε στη δημιουργία νέας ιστοσελίδας με ενημερωμένο και συνεχώς επικαιροποιούμενο περιεχόμενο, προσβάσιμο από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Η νέα ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης είναι http://career.auth.gr

Οι φοιτήτριες/ές μας θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν λογαριασμό στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης και να λαμβάνουν μέσω του ενημερωτικού μας newsletter συνεχή πληροφόρηση για θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης, για υποτροφίες, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και διοργανώσεις καθώς και για εργαστήρια συμβουλευτικής και επιχειρηματικότητας που θα τους βοηθήσουν στο σχεδιασμό της μελλοντικής επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Επιπλέον οι απόφοιτοί μας θα έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, ν’ ανεβάσουν στη νέα μας ιστοσελίδα το βιογραφικό τους σημείωμα, στη διάθεση εργοδοτικών φορέων που αναζητούν προσωπικό για εργασία.

_______________________________________________________________

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του ΑΠΘ συγκροτήθηκε το 2010 και λειτούργησε έως το 2015, στο πλαίσιο προγράμματος ΕΣΠΑ. Ως δομή είχε τις εξής δράσεις: Γραφείο Διασύνδεσης, Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, Γραφείο Πρακτικής Άσκησης. Στο πλαίσιο ανάπτυξης της ΔΑΣΤΑ υπήρξε λειτουργική ένταξη του πληροφοριακού συστήματος του Γραφείου Διασύνδεσης, ως υποσύστημα, στο ενιαίο πληροφοριακό σύστημα της δομής.
Σήμερα το Γραφείο Διασύνδεσης ως αυτοτελές τμήμα της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων, συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του αναβαθμίζοντας και ανακτώντας την ταυτότητά του μέσα από τη δική του ιστοσελίδα http://career.auth.gr.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 54124, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

2310 995271

2310 995282

ask@phed.auth.gr