9ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ 18–20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
Αρχική / Ενημέρωση / 9ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ 18–20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019

9ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ 18–20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019

Σας προσκαλούμε στο 9ο Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης, το οποίο συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης (ΕΕΒΦΑ) και το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ). Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση για τα επίκαιρα επιστημονικά επιτεύγματα στη βιοχημεία και φυσιολογία της άσκησης, τις νέες μεθόδους μέτρησης και αξιολόγησης, καθώς και τις προπονητικές εφαρμογές τους.


Το Συνέδριο περιλαμβάνει κεντρικές ομιλίες και στρογγυλές τράπεζες από διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού, συνεδρίες με προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις, καθώς και φροντιστήρια με πρακτική εξάσκηση. Οι θεματικές ενότητές του είναι:

  • Βιοχημεία και μοριακή βιολογία της άσκησης
  • Φυσιολογία της άσκησης
  • Προπονητικές εφαρμογές στον αθλητισμό
  • Κλινική εργοφυσιολογία: άσκηση και υγεία
  • Αθλητική διατροφή


Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Las Palmas de Gran Canaria της Ισπανίας José Calbet, με πλούσιο και διεθνώς αναγνωρισμένο επιστημονικό έργο στη φυσιολογία της άσκησης. Ο καθηγητής Calbet θα δώσει τρεις ομιλίες, μία κάθε μέρα του Συνεδρίου, στις γενικές περιοχές της υγείας, της απόδοσης και της υποξίας.


Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο, το πρόγραμμά του, τα φροντιστήρια που θα προηγηθούν και τον τρόπο εγγραφής θα βρείτε στον ιστοχώρο της ΕΕΒΦΑ, www.eevfa.gr.


Υπάρχει η δυνατότητα ομαδικής εγγραφής με έκπτωση 20% κι ελάχιστο όριο τα 10 άτομα. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μου στο 2310992238 ή στο mougios@auth.gr.


Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στο Συνέδριό μας!


Με εκτίμηση,


Βασίλης Μούγιος
Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης
Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής

Share: 

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 54124, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

2310 995271

2310 995282

ask@phed.auth.gr