Ενημέρωση σχετικά με την επιστροφή στην Ελλάδα των Αλλοδαπών-Αλλογενών φοιτητών του ΑΠΘ
Αρχική / Ενημέρωση / Ενημέρωση σχετικά με την επιστροφή στην Ελλάδα των Αλλοδαπών-Αλλογενών φοιτητών του ΑΠΘ

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

Ενημέρωση σχετικά με την επιστροφή στην Ελλάδα των Αλλοδαπών-Αλλογενών φοιτητών του ΑΠΘ

Σύμφωνα με την από 26-5-2020 σχετική οδηγία του Υ.ΠΑΙ.Θ., καλούνται οι Αλλοδαποί-Αλλογενείς φοιτητές εκτός Ε.Ε. και οι Αλλοδαποί-Αλλογενείς φοιτητές εντός Ε.Ε., συμπεριλαμβανομένων των Κυπρίων φοιτητών:

  1. με την άφιξή τους στην Ελλάδα, να ενημερώσουν άμεσα μέσω email το Τμήμα Σπουδών του ΑΠΘ, με κοινοποίηση στη Γραμματεία του Τμήματος (να προστεθεί το email), για την ακριβή ημερομηνία άφιξής τους στην Ελλάδα, αναφέροντας επίσης Ονοματεπώνυμο, Τμήμα Φοίτησης, email, κινητό τηλέφωνο.
  2. να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για χρονικό διάστημα αποκλειστικά πέντε (5) ημερών από την ημέρα που θα αφιχθούν στην Ελλάδα.
  3. να υποβληθούν σε μοριακό έλεγχο μετά το πέρας των πέντε (5) ημερών.

Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα του ελέγχου είναι αρνητικά, οι φοιτητές δύνανται να συμμετάσχουν κανονικά στην εκπαιδευτική δραστηριότητα του Τμήματός τους (κλινικές ή εργαστηριακές ασκήσεις και εξετάσεις).

Σε αντίθετη περίπτωση, οι φοιτητές θα πρέπει να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό εφαρμόζοντας τα μέτρα που συστήνονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται.

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή, 29.5.2020 και ώρες 09:00-12:00 υποχρεούνται να προσέλθουν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να υποβληθουν σε μοριακό έλεγχο, όσες και όσοι έχουν ήδη παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό πέντε (5) ημερών, αναφέροντας στον υπάλληλο φύλαξης στην πύλη, ότι είναι φοιτήτριες/φοιτητές του ΑΠΘ που ήρθαν από το εξωτερικό και θα παραπεμφθούν αρμοδίως.

Η επόμενη εξέταση θα προγραμματιστεί ανάλογα με την ενημέρωση που θα λάβουμε.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία