ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αρχική / Ενημέρωση / ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια των δράσεών της, προτίθεται να διοργανώσει μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους εθελοντική αιμοδοσία για τα μέλη της κοινότητας του τμήματος (φοιτητές, διδακτικό, διοικητικό προσωπικό κλπ.).

Ως γνωστό το αίμα είναι ανθρώπινο αγαθό που ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται και ο μόνος τρόπος εξεύρεσής του είναι μέσω της διαδικασίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο και είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, που συμβάλλει στην καλλιέργεια ενός πολιτισμού κοινωνικής αλληλεγγύης.

Για την εν λόγω δράση οι υποψήφιοι αιμοδότες θα πρέπει να δηλώσουν «πρόθεση συμμετοχής» στο email ipanagiotis@phed.auth.gr μέχρι τις 20 – 5 – 2022, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα (φοιτητές, διδακτικό, διοικητικό προσωπικό κλπ), τηλέφωνο επικοινωνίας και email.

Εφόσον υπάρξει ο προαπαιτούμενος αριθμός υποψήφιων αιμοδοτών, θα ενημεωθείτε με email για την ημερομηνία και ώρα της αιμοδοσίας.

Πιστεύουμε πως η συνδρομή και συμπαράστασή σας σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι πολύτιμη και θα δώσει το στίγμα της ευαισθησίας του Τμήματός μας προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπο, όπου ο ένας ενδιαφέρεται για τον άλλον και δείχνει την αλληλεγγύη του έμπρακτα.

Με Τιμή
Τα Μέλη της Επιτροπής Κοινωνικών Θεμάτων
ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία