ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ 2018 - ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Αρχική / Ενημέρωση / ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ 2018 - ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ 2018 - ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Αγαπητά μέλη του ΑΠΘ,

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το ΑΠΘ θέλει να ευχαριστήσει και να τιμήσει τα μέλη του (φοιτήτριες και φοιτητές, μέλη ΔΕΠ, επιστημονικό, ερευνητικό και λοιπό προσωπικό) που διακρίθηκαν από άλλους φορείς (σε εθνικό και διεθνές επίπεδο), μετά από διαδικασία αξιολόγησης, κατά τη διάρκεια του 2018.

Όπως έχει καθιερωθεί, κατά την επίσημη τελετή εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις 30 Ιανουαρίου 2019, θα υποδεχτούμε και θα τιμήσουμε όσες και όσους μας έκαναν περήφανους για μια ακόμη χρονιά, σε πείσμα των δυσμενών συνθηκών υπό τις οποίες καλούμαστε να λειτουργήσουμε τα τελευταία χρόνια.

Η καταχώριση των διακρίσεων πραγματοποιείται από τη Γραμματεία και ελέγχεται από το ΑΠΘ, για το εάν πληροί τα σχετικά κριτήρια.

Στον σύνδεσμο https://qa.auth.gr/el/report/distinctions μπορείτε να δείτε τις διακρίσεις των περασμένων ετών.

Παρακαλούμε θερμά για τηναποστολή των στοιχείων σας και της διάκρισής σας μέχρι τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου με email στη Γραμματεία του τμήματος info@phed.auth.gr.

Οι Πρυτανικές Αρχές

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία