ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ 2019-20
Αρχική / Ενημέρωση / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ 2019-20

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ 2019-20

Στο συννημένο αρχείο περιέχονται τα ονόματα των φοιτητών που επιλέχθηκαν να πραγματοποιήσουν ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ την περίοδο 1 Μαρτίου έως 31 Μαΐου 2020. Η κατάταξη των φοιτητών έγινε με βάση την παρακάτω απόφαση του Τμήματος για την Πρακτική Άσκηση.

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Θεσσαλονίκης, αποφάσισε στην υπ. αριθμ. 515/11-2-2016 Γεν. Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης αποφάσισε η κατανομή του αριθμού των θέσεων πρακτικής που λαμβάνει το ΤΕΦΑΑ κάθε έτος να γίνεται ως εξής: Όλες οι ειδικότητες λαμβάνουν μία (1) θέση ανά πέντε (5) φοιτητές που έχουν και η κατάταξη τους γίνεται με κριτήριο τον μέσο όρο βαθμολογίας των φοιτητών επί του αριθμού των πιστωτικών μονάδων που έχουν. Οι υπόλοιπες θέσεις κατανέμονται ανεξάρτητα από την ειδικότητα με κριτήριο τον μέσο όρο βαθμολογίας των φοιτητών επί του αριθμού των πιστωτικών μονάδων.

Δικαίωμα ένστασης έχουν οι φοιτητές σε αποκλειστική προθεσμία μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 27 Ιανουαρίου 2020 και μπορεί να υποβληθεί στην Γραμματεία του ΤΕΦΑΑ ή στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΑΠΘ.

Καλούνται όλοι οι επιλεγέντες και αναπληρωματικοί
την ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 και ώρα 12.00
στο αμφιθέατρο του γυάλινου κτηρίου του Τμήματος
για ενημέρωση.

Η επιτροπή αξιολόγησης
Χρήστος Γαλαζούλας Στέλλα Δούκα Σοφία Παπαδοπούλου
Αναπληρωτής καθηγητής Αναπληρώτρια καθηγήτρια Αναπληρώτρια καθηγήτρια
Επιστημονικός υπεύθυνος
ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία