ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ για 4 ΜΑΙΟΥ 2020
Αρχική / Ενημέρωση / ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ για 4 ΜΑΙΟΥ 2020

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών


40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ για 4 ΜΑΙΟΥ 2020

Σύμφωνα με το υπ' αριθμ. πρωτοκόλλου 22010/2-4-2020, έγγραφο της Γραμματείας Πρυτανικού Συμβουλίου, με θέμα «Τροποποίηση του άρθρου 61 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του ΑΠΘ» και την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, ενόψει της εξαιρετικά επείγουσας και επιτακτικής ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, λόγω της της αναστολής εκδηλώσεων και τελετών, σας ενημερώνουμε ότι η τελετή ορκωμοσίας που ήταν προγραμματισμένη να τελεστεί 4 Μαϊου 2020 και ώρα 10.00πμ στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ., δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η έκδοση και χορήγηση του πτυχιακού τίτλου θα πραγματοποιηθεί χωρίς να προηγηθεί τελετή ορκωμοσίας. Οι φοιτητές/τριες που έχουν δικαίωμα να πάρουν το πτυχίο τους θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματος, στο ask@phed.auth.gr, συμπληρωμένο το έντυπο αίτησης ορκωμοσίας έως την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020.

Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα αίτησης ορκωμοσίας έχουν μόνο όσοι φοιτητές έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα μαθήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών. Αιτήσεις ορκωμοσίας δεν θα γίνονται δεκτές εφόσον υπάρχουν εκκρεμότητες όπως μη κατοχύρωση βαθμολογίας, παράδοση διπλωματικής εργασίας, έλλειψη βεβαίωσης διαγραφής από τις εστίες, οφειλή βιβλίων.
Το αντίγραφο πτυχίου, η αναλυτική βαθμολογία και το πιστοποιητικό της ειδικότητας θα σταλούν ταχυδρομικά στις διευθύνσεις της μόνιμης κατοικίας των πτυχιούχων.

Μεταγενέστερα θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία διεξαγωγής της τελετής ορκωμοσίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο ηλεκτρονικά στο ask@phed.auth.gr

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 και από το 2013 ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία