Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες

Την 1-6-2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 2ος Δρόμος αντοχής ΤΕΦΑΑ με συμμετοχή πολλών φοιτητών/τριών και μελών ΔΕΠ του τμήματος. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις NOW WE MOVE στις οποίες συμμετέχει το ΤΕΦΑΑ.

 

https://www.dropbox.com/sh/nyqf4p9kn67qnu4/AADlD3_VDHO-lcYmgIpiCgRAa?dl=0

Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα Τελετής Λήξης Αθλητικών Ακαδημιών του έτους 2015-2016

Δείτε στο συνημμένο αρχείο την Πρόκληση για την Τελετή Λήξης των αθλητικών ακαδημιών 2015-2016

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΕΦΑΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ  ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ  ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΘ 

Ολοκληρώθηκε το φοιτητικό πρωτάθημα καλαθοσφαίρισης και η ομάδα του ΤΕΦΑΑ κατέκτησε τον τίτλο. Στη φωτογραφία η νικήτρια ομάδα του προωταθλήματος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Α.Π.Θ.
ΤΟΜΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΓΙΟΡΤΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣΣτο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων του Τμήματος, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε
στην ημιτελική/τελική φάση του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης, που θα πραγματοποιηθεί
την Τρίτη 31 Μαΐου 2016 και ώρα 8:30πμ - 11:30πμ, στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.
Συνημμένα θα βρείτε το πρόγραμμα των αγώνων.

ΟΙ ΦΟΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ/ΟΥΣΕΣ

Δείτε στο συνημμένο αρχείο το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη εκδήλωση στα πλαίσια της δράσης NOW WE MOVE στην οποία συμμετέχει το τμήμα.

Ο Σύλλογος Φοιτητών ΤΕΦΑΑ και το ερευνητικό πρόγραμμα SAFEYOU σας προσκαλούν σε ημερίδα με τίτλο: «Ντόπινγκ στον αναψυχικό αθλητισμό: Ερευνητικά δεδομένα και εκπαιδευτικές πρακτικές». Η ημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού την Κυριακή 17/3/2016 στις 18.00 μ.μ. στο ΚΕΔΕΑ.
Περισσότερες πληροφορίες: Καραβάς Χρήστος 6945142340, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας

H Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ σας προσκαλούν σε διάλεξη με τίτλο: «Πώς να βελτιώσουμε τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών μας;». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/3/2016 στις 11 π.μ. στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ, στη Θέρμη (αμφιθέατρο, γυάλινο κτίριο). Ομιλήτρια θα είναι η κ. Ανατολή Πετρίδου, διδάκτωρ της ΣΕΦΑΑ στο αντικείμενο του μεταβολισμού. Στο τέλος της παρουσίασης η κ. Πετρίδου θα απαντήσει σε πιθανές ερωτήσεις σας. Η πρόσκληση απευθύνετε σε όλα τα μέλη των αθλητικών ακαδημιών του ΑΠΘ, αλλά και σε μη μέλη που τους ενδιαφέρει το θέμα της συγκεκριμένης διάλεξης.
Περισσότερες πληροφορίες: γραμματεία αθλητικών ακαδημιών στη Θέρμη (κ. Σοφιανίδης), τηλ: 2310 992183, Σάββατο & Κυριακή 10 π.μ. - 2 μ.μ. ή μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του 7ου Γυμνασίου Καλαμαριάς

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του δημοτικού σχολείου Αγ. Αντωνίου Θέρμης

1η Διημερίδα ειδικότητας κλασικού αθλητισμού ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ.
«Αναπτυξιακός αθλητισμός στο κλασικό αθλητισμό: σύνδεση της θεωρίας με την πράξη»

Για πρώτη φορά στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε επιστημονική διημερίδα με μαζική συμμετοχή από όλες τις ειδικότητες στίβου των ΤΕΦΑΑ (Θεσσαλονίκης – Σερρών - Αθηνών – Κομοτηνής – Τρικάλων ) με θέμα τον αναπτυξιακό αθλητισμό στίβου και στόχο την σύνδεση της θεωρίας, που διδάσκεται στα ΤΕΦΑΑ, με την εφαρμοζόμενη πράξη στα αθλητικά σωματεία.
Η διημερίδα έγινε το Σάββατο 19/3/16 στις νέες εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης στη Θέρμη και την Κυριακή 20/3/16 στο κτήριο ΚΕΔΕΑ στη Πανεπιστημιούπολη. Την παρακολούθησαν 100 φοιτητές των ειδικοτήτων, 20 καθηγητές που διδάσκουν στίβο στα ΤΕΦΑΑ όλης της χώρας και 30 προπονητές.
Μεταξύ των άλλων παρουσιάσθηκαν εισηγήσεις:
α. με την πορεία των επιδόσεων νεαρών αθλητών από τη χώρα μας και διεθνώς.
β. με παραδείγματα ανάπτυξης των φυσικών ικανοτήτων (δύναμη, αντοχή) και τεχνικών ικανοτήτων για αναπτυξιακό αθλητισμό
γ. με τους νέους θεσμούς των διεθνών αγώνων Παίδων - Κορασίδων (Παγκόσμιοι, Ολυμπιακοί, Πανευρωπαϊκοί) και το αντίβαρο με το πρόγραμμα kids’ athletics της ΙΑΑΦ.
δ. με θέματα επαγγελματικής κατοχύρωσης του επαγγέλματος του προπονητή στίβου.
Τέλος έγινε συζήτηση, μεταξύ των διδασκόντων, για τον τρόπο αξιολόγησης των φοιτητών.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Για την οργανωτική επιτροπή
Σαρασλανίδης Πλούταρχος

 

 

Πρόσκληση για συμμετοχή σχολείων σε αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στις εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ του ΑΠΘ στη Θέρμη

Εκδήλωση «Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες ΑΠΘ: Πληροφόρηση και Συμβουλευτική» στις 9 Μαϊου 2012 (δείτε το συννημένο)

Στα πλαίσια των σεμιναριακών μαθημάτων της Ειδικότητας Καλαθοσφαίρισης του ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ, χτες 12-04-2011 μίλησε ως προσκεκλημένος ο προπονητής της πρώτης ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης κ. Λευτέρης Σούμποτις

{gallery}events/subotic{/gallery}

Εισήγηση του Καθηγητού Paavo V. Komi

Φωτογραφικό υλικό από την τελετή αναγόρευσης του Paavo V. Komi ως επίτιμου διδάκτορα

{gallery}events/komi{/gallery}

Συνέδριο ΣΕΦΑΑ

Safe you

Fix the Fixing

Εκδηλώσεις

Καμία εκδήλωση