Τομείς

Τομέας Φυσικής Δραστηριότητας και Αναψυχής

Διευθυντής: Γ. Γρούιος, Καθηγητής   Tηλ. 2310 992177

Ο Τομέας στεγάζεται στον 1ο όροφο του γυάλινου κτηρίου των εγκαταστάσεων του ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη και εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες στα γνωστικά αντικείμενα της Κινητικής Μάθησης, των υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων, των αθλητικών δραστηριοτήτων κλειστού χώρου, των Κατασκηνωτικών, της Αεροβικής Γυμναστικής, των Μοντέλων Ανατροφοδότησης, της Κινητικής Συμπεριφοράς, του Κινητικού Ελέγχου σύνθετων αθλητικών κινήσεων και της Οργάνωσης και Διοίκησης του Αθλητισμού και της Φυσικής Αγωγής

Χρέη γραμματέα του Τομέα εκτελεί η κα Μανουσαρίδου Ελεάννα, τηλ. 2310 991602.

Τομέας Αγωνιστικών Αθλημάτων

Διευθυντής: Χρ. Παπαϊακώβου Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής   Tηλ. 2310 992246

Ο Τομέας στεγάζεται στον 1ο όροφο του κτηρίου Α (ξενώνες) των εγκαταστάσεων του ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη και εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες στα γνωστικά αντικείμενα της προπονητικής, της βιοκινητικής και της απόδοσης όλων των αθλημάτων.

Χρέη γραμματέα του Τομέα εκτελεί ο κ. Ασβεστάς Χρήστος, τηλ. 2310 992494.

Τομέας Ανθρωπιστικών Σπουδών στη Φυσική Αγωγή

Διευθυντής: Τσορμπατζούδης Χαράλαμπος, Καθηγητής                                        Tηλ. 2310 992212

Ο Τομέας εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες στα γνωστικά αντικείμενα της Ιστορίας της Φυσικής Αγωγής, της Φιλοσοφίας της Φυσικής Αγωγής, της Αθλητικής Ψυχολογίας, της Αθλητικής Παιδαγωγικής, της Κοινωνιολογίας του Αθλητισμού, της Μεθοδολογίας της Έρευνας, της Στατιστικής, της Οργάνωσης και Διοίκησης του Αθλητισμού και της Φυσικής Αγωγής και των Ξένων Γλωσσών.

Η γραμματεία του Τομέα βρίσκεται στη Θέρμη (κ. Αρδαμερινός Νικόλαος, τηλ. 2310 992171).

Τομέας Ιατρικής της Άθλησης

Διευθυντής: Ε. ΚΟΥΪΔΗ, Καθηγήτρια                    Tηλ. 2310 992177,  2310 992181

Ο Τομέας εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες στα γνωστικά αντικείμενα της Αθλητιατρικής, της Ανατομικής, της Βιοχημείας της άσκησης, της Υγιεινής και της Διατροφής Αθλουμένων.

Η γραμματεία του Τομέα βρίσκεται στο γυάλινο κτήριο στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ της Θέρμης, στον 3ο όροφο (τηλ. 2310 992184).

Τομέας Βιολογίας της Άσκησης

Διευθυντής: Θ. ΣΙΑΤΡΑΣ, Καθηγητής                                Tηλ. 2310 992179

Ο Τομέας εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες στα γνωστικά αντικείμενα της Εργοφυσιολογίας, της Φυσιολογίας, της Ειδικής Αγωγής, της Ειδικής Φυσικής Αγωγής, των Αθλητικών Κακώσεων, της Φυσικοθεραπείας, της Εργονομίας, της Εργομετρίας, της Ενόργανης γυμναστικής, της Ρυθμικής γυμναστικής, των Χειμερινών Αθλημάτων και της Ορειβασίας.

Η γραμματεία του Τομέα βρίσκεται στο γυάλινο κτήριο στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ της Θέρμης, στο 2ο όροφο (τηλ. και ΦΑΞ 2310 992232). Γραμματέας του Τομέα είναι η κ. Ευαγγελία Μπαλακανάκη, που εκτελεί και χρέη γραμματέα στο εργαστήριο Εργοφυσιολογίας-Εργομετρίας. Το email του τομέα είναι liab@phed.auth.gr.