«1ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο »

«1ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο »

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο ΦΙΛΥΡΟ διοργανώνει την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου 12 χιλιομέτρων και Λαϊκό Δρόμο, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, 2,5 χιλιομέτρων, με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της σπουδαιότητας του κοινωνικού έργου που έχει αναλάβει το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το οποίο ως αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα παρέχει μακροχρόνια παροχή φροντίδας, στοργής, προστασίας, μόρφωσης και στέγης μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον σε παιδιά που για κάποιους λόγους το έχουν στερηθεί.

 

Όλα τα έσοδα από το κόστος συμμετοχής, καθώς και οι προσφορές (χορηγίες, δωρεές, τρόφιμα, είδη ρουχισμού, παιχνίδια κλπ) θα διατεθούν ανάλογα, για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες του Σωματείου.

 

Το κεντρικό σύνθημα της Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης είναι "Συμμετοχή - Αλληλεγγύη - Προσφορά" προς την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Ημερομηνία: 
Πέμ, 06/07/2018
Συνημμένα Αρχεία: